25.07.2011 08:19

Předkolo Ondrášovka cupu 2011/12 - FK Lovochemie Lovosice – FK Baník Souš 0:3 (0:0)

Branky Souše: 65. Schoř, 68. Walter a 73. Urban

ŽK: 4:2, bez ČK, 200 diváků

V předkole Ondrášovka Cupu zajížděli naši hráči FK Baník Souš k utkání do Lukavce, kde se střetli s týmem Lovosic, se kterým se znají z krajského přeboru. Odtud si odvezli vítězství, o kterém rozhodli v rozmezí 8 minut ve druhé půli zápasu. Teď se těšíme na první kolo poháru, v němž přivítáme na svém hřišti druholigový Baník Sokolov.

V první půli se hrálo poměrně vyrovnané utkání. Oba soupeři se snažili neudělat zbytečnou chybu, a to se jim až do přestávky dařilo.

Po změně stran udělali jako první chybu v 65. minutě Lovosičtí. Wagner poslal míč technicky „dloubákem“ za obranu domácích, kam si naběhl Schoř a svou příležitost využil k otevření skóre utkání – 0:1. Vzápětí na to se střelecky prosadil krajní obránce Walter. To zahrával v 68. minutě přímý volný kop z 20 metrů. Jeho technickou střelu „chytře“ tečoval Štípek a míč skončil za zády překvapeného brankáře domácích. Přesto byla branka připsána prvně jmenovanému – 0:2. Poslední hřebík do rakve Lovosic zatloukla posila Urban, kdy po pěkné kombinaci Soušských zakončil do prázdné branky – 0:3.

 

Sestava:

Unger © – Popelka, Horák, Duran, Walter (76. Hošek) – Urban, Hanzlíček, Wagner, Ihracký, Schoř – Štípek (82. Bartoš).

Trenér: Chlad Karel, asistenti: Kopas Zdeněk a Giampaoli Karel Vedoucí mužstva: Novák Josef Maséři: Mathaus Richard a Türb Petr

 

Přijďte nás podpořit v  1. kole poháru Ondrášovka cupu, ve kterém se naši hráči představí na domácí půdě proti druholigovému Baníku Sokolov!

 

Výkop: SOBOTA 30. 7. 2001 V 17,00 HODIN

—————

Zpět


Kontakt

Filip Jelínek